BATMAN / MERKEZ - Gültepe İlkokulu

Mrt

Batman Üniversitesi Rektörlüğünün ev sahipliğinde 2-4 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek III. Bilişim Festivali (IFEST2024) etkinliklerinden Bilişim Fuarı, Uluslararası Bilişim Kongresi, Kamu Bilişim Çalıştayı, Bilişim Teknolojileri Konferansları, Deneyap Atölyeleri ve Bilişim Akademisi faaliyetlerine veli ve öğrencilerimizin katılım sağlamasını rica ederiz.

Şbt

Okulumuz ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemleri Belgelerini Almaya Hak Kazanmıştır. Okulumuz Batman’ın ISO Standartlarına sahip ilk okulu olmuştur.

Ock

4/F SINIF ÖĞRETMENİMİZ SAİME ACET ALININDA UZMAN MESLEK MENSUPLARINI SINIFINA DAVET EDEREK, ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEK TANITIMLARI DÜZENLEDİ.

Ock

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimizle 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Petrol City Oyun Alanına gidildi. Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde oyun alanında eğlenceli vakit geçirdi. Oyun alanından sonra öğrencilerimize yemek ikram edildi. Okula döndüklerinde 2/G sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Hande ORTABOY'un Dünya Engelliler günü için hazırladıkları çikolata kutularını hediye etti.

Ara

ANASINIFLARIMIZIN SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA AİLELERİYLE BİRLİKTE HAZIRLADIKLARI GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ KIYAFET, OYUNCAK, MÜZİK ALETLERİ OKULUMUZDA SERGİLENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI MATERYALLERİN DÖNÜŞÜM HİKAYELERİNİ ZİYARETÇİLERE ANLATTI.

Ara

4/C SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KİTAP OKUMA NOKTASINI ZİYERET ETTİK.

Ara

4/B SINIFIMIZ ÖĞRETMENLERİ BAŞAK ENGİN REHBERLİĞİNDE; OKULUMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM PROJESİ KAPSAMINDA SAĞLIKLI KAHVALTI MENÜLERİ HAZIRLAYARAK SINIFLARINDA KAHVALTI HAZRILADI. SAĞLIKLI VE DENGELİ BESLENMENİN ÖNEMİ ÖĞRENCİLERİMİZE KAVRATILDI.

Ara

Batman Üniversitesi ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Ramazan İnci öğrencilerimizle buluşma gerçekleştirildi. Öğrencilerimize Ekran-Çocuk Olgusu:Dijital Dünyanın Zararları anlatıldı.

Ara

4/H SINIFIMIZ ÖĞRETMENLERİ BELGİN KARAARSLAN REHBERLİĞİNDE BARINAKTA KALAN HAYVANLAR YARARINA KERMES DÜZENLEDİ. KERMESDEN GELEN GELİRLE BARINAKTAKİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN YEM ALINARAK, BARINAK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Ara

Entegre Yönetim Sistemleri (ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği) kapsamında İlk Yardım Eğitmeni Zeynel Abidin Yılmaz tarafından velilerimize İlk Yardım Eğitimi verildi.

Ara

Batman 6. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali kapsamında okulumuzda Yazar Kübra Nur EKMEN tarafından Söyleşi ve İmza etkinliği düzenlendi.

Ara

DEĞERLİ VELİMİZ TPAO MÜHENDİSLERİNDEN MEHMET ONAT 4/F SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE PETROLÜN HİKAYESİNİ ANLATTI. ÖĞRENCİLERİMİZ SÖYLEŞİDE PETROLLE İLGİLİ MERAK ETTİKLERİ SORULARI SORUP, CEVAPLARI İLGİYLE DİNLEDİ.

Ara

Öğrencilerimizin daha düzenli ve nitelikli okuması için okulumuzda okuma grupları oluşturuldu. Öğrencilerimiz önceden belirledikleri bir kitabı, belirlenen süre içerisinde okuyarak, bir araya gelip kitap analizlerini yaparlar.

Ara

Okul Müdür Yardımcımız Feride APARI ÇELEBİ danışmanlığında yürütülen Projemizle; Ülkelerimizin geleneksel müziğiyle ilgili ilgi çekici etkinliklerle öğrencilerimizin iletişimsel ve dijital becerilerini geliştirmek İçin çalışmalar yapıldı. Ülkelerimizden müzikle ilgili bazı gelenekleri paylaşıldı. Öğrencilerimiz ülkemizle ilgili yazdıkları şarkılarını diğer ülke ortaklarıyla paylaştı.

Proje ortağımız olan ülkeler; İspanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Macaristan, Hırvatistan ve Slovakya

E Twinning Soongbook çalışmamıza linkten ulaşabilirsiniz:

Projemiz Ulusal Kalite Etiketi almıştır.

Ara

112 Acil Çağrı Servisi personelleri tarafından öğrencilerimize 112 hakkında bilgilendirme yapıldı. 112 nolu numara 6 farklı kurum için oluşturulan ortak bir telefon hattıdır. Bu yıla kadar sadece ambulans için kullanılan 112 nolu çağrı merkezi polis, jandarma, itfaiye, sahil güvenlik ve orman yangıları ihbar hatları ile birleşmiştir.