BATMAN / MERKEZ - Gültepe İlkokulu

Gültepe İlkokulu

Gültepe Mahallesi Eflatun Cad. NO 71/A Gültepe ilkokulu Batman
Vizyon
Farklı fikirlerin hayat bulduğu ve gerçekleştireceği etkinliklerle örnek, Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. Öğrencilerimizi, hayata ve orta öğretime hazırlamak için, sağlıklı ve güvenli bir ortamda, tüm imkânlarımızı etkili ve verimli bir şekilde kullanarak, onları ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendisini geliştirebilen ve çağın gereklerine uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
BEYAZ BAYRAK,BESLENME DOSTU OKUL, OKULUM TEMİZ, SIFIR ATIK, PROJELERDE BAŞARILAR, SATRANÇ, ŞİİR VE RESİM ALANINDA İL BİRİNCİLİĞİ...
SABAH 09:00 - 12:10 ÖĞLE ARASI (YEMEK 40´) 12:50 - 14:20
Kalorifer sistemi. (doğal gaz)
Ulaşım
Okulumuzun bulundugu mahalleye sehir içi dolmuslar ve belediye otobüsleri düzenli olarak gidip gelmektedir.
Öğrencilerimizi taşıyan, velilerimizin anlaştığı özel servisler mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulundugu mahalle, Batman ilinin yeni yerleşim alanlarından birisi olan Gültepe mahallesidir. Mahalle olarak modern ve yeni binalar bulunup, bina yapıları apartman ve siteler seklindedir. müstakil ev neredeyse hiç yoktur.
İl merkezinde olup ,her yerden özel araçla veya toplu taşıma ile ulaşım vardır.
FUTBOL, BASKETBOL, SATRANÇ
Robotik Kodlama
İL VE AVRUPA GENELİNDE PROJE ÇALIŞMALARINA KATILMAKTADIR.
ERASMUS+